Groepsactiviteit

Op zoek naar een leukegroepsactiviteit? Bij Retrotoer kunt u als groepsactiviteit een solex rit maken door de mooiste gebieden van Nederland, bijvoorbeeld de Weerribben. Een groepsactiviteit bij Retrotoer is mogelijk voor groepen vanaf twaalf tot vijftig personen. Indien u kiest voor meerdere groepsactiviteiten in een combinatieprogramma, kunt u met groepen tot wel tweehonderd personen bij ons terecht!

U heeft onder andere de keuze uit:

  • Groepsactiviteit in Friesland
  • Groepsactiviteit in Groningen
  • Groepsactiviteit in Overijssel
  • Groepsactiviteit in Drenthe
  • Groepsactiviteit in Flevoland

Groepsactiviteit arrangementen

Bij Retrotoer heeft u voor uw groepsactiviteit de keuze uit een aantal arrangementen. Deze groepsactiviteit arrangementen bestaan uit een rit op een solex in combinatie met een andere groepsactiviteit. Wilt u de toertocht toch liever combineren met een andere groepsactiviteit, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij werken graag een groepsactiviteit op maat voor u uit.

Groepsactiviteit arrangementen:

Groepsactiviteit op locatie

Wanneer u de voorkeur geeft aan een groepsactiviteit op uw eigen locatie, kunt u bij Retrotoer kiezen voor een solexrit in uw eigen omgeving. Wij brengen de solexen graag naar u toe, zodat u met uw groepsactiviteit van uw eigen omgeving kunt genieten.

Voor meer informatie over groepsactiviteiten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Retrotoer.