Groepsuitjes

Op zoek naar de leukste groepsuitjes? Bij Retrotoer kunt u met uw groepsuitjes een solex toertocht maken door de mooiste gebieden van Nederland, bijvoorbeeld de Weerribben. Groepsuitjes bij Retrotoer zijn mogelijk voor groepen vanaf twaalf tot vijftig personen. Indien u kiest voor een combinatieprogramma voor uw groepsuitjes kunt u met groepen tot wel tweehonderd personen bij ons terecht!

U heeft onder andere de keuze uit:

  • Groepsuitjes in Friesland
  • Groepsuitjes in Groningen
  • Groepsuitjes in Overijssel
  • Groepsuitjes in Drenthe
  • Groepsuitjes in Flevoland

Groepsuitjes arrangementen

Bij Retrotoer heeft u voor uw groepsuitjes de keuze uit een aantal arrangementen. Deze groepsuitjes arrangementen bestaan uit een toertocht op een solex in combinatie met een andere groepsactiviteit. Wilt u de toertocht toch liever combineren met een andere activiteit, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij werken graag een programma op maat voor uw groepsuitjes uit.

Groepsuitjes arrangementen:

Groepsuitjes op locatie

Wanneer u de voorkeur geeft aan groepsuitjes op uw eigen locatie, kunt u bij Retrotoer kiezen voor een solexrit in uw eigen omgeving. Wij brengen de solexen graag naar u toe, zodat u met uw groepsuitjes van uw eigen omgeving kunt genieten.

Voor meer informatie over groepsuitjes kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Retrotoer.